13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

В работата имах зложелатели


Искам да ви кажа на всички вас, които четете тук, че Магда е една невероятна жена и аз съм много доволна всеки път, когато реша да се консултирам с нея.
На Магда пише от години. Вече не се сещам от колко, но е факт, че има моменти, в които се чувствам по-спокойна само ако й задам няколко въпроса, които са важни за мен. Много съм доволна и всеки път ме е спасявала, когато се е налагало или съм губила вяра.

Магда е много добра, умна и ерудирана жена. Не е като другите врачки и гледачки. Има нещо много мъдро в нея, усеща нещата и без да си ги казал. Поне няколко пъти ми е отговаряла на въпроси, които дори не съм й задала, но съм повтаряла в ума си.

Ето така усеща хората Магда. Така усети и зложелателите в моята работа, без аз да знам кои са. А си мислех, че тези хора са мои приятели. Нищо подобно. Имала съм да патя, но Магда ми го спести. След като ми каза, аз говорих и с двамата от тях и всичко ми се изясни.

Сега вече съм по-спокойна, защото знам, че ако нещо как да действам. Мисля, че работата е най-ценното, което имам и не бива да си пропилявам шанса с лека ръка. Аз така и не се омъжих и затова така съм отдадена на работата си.

Елена Владимирова от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.