09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Консултирах се с Магда по Скайпа и тя всичко ми позна

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Да се консултирам с гадателката Магда ми каза моя приятелка, с която аз съм още от училище и сме сиу приятелчета откакто се помня. Моят проблем беше любовен и затова се консултирах с Магда по скайп.
Влюбен съм в едно момиче, а не знам как да й го кажа. Тук даже и женската гледна точка на моята приятелка не помогна, защото аз съм беден, а тя си пада все по заможни, които да я разхождат с колите си нагоре-надолу. Има нещо в нея, което ми подсказва, че макар и да не съм някой баровец, тя ще може да ме приеме такъв, какъвто съм. Не съм се пробвал досега, но като се има предвид онова, което гадателката Магда ми каза по скайпа, може и да не пробвам, защото ще се разочаровам.

Магда много ми позна за миналото. Каза ми всичко така, както е. И за бъдещето ми каза някои добри неща и най-вече онова, което исках да чуя. Ще работя в чужбина и ще си оправя всички заеми, които имам. Финансовото ми положение ще се подобри изведнъж, за кратко време ще стана богат, е не заможен, но ще имам всичко, от което имам нужда.

Ще живея спокойно, а от това по-важно няма. Искам да съм спокоен и уверен, че нещата вървят добре, за да мога да действам.

Митко Лазов от Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.