21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нещастна любов ме принуди да пиша на Магда

анорексия


Тя ме заряза, когато бях безработен и сега много съжалява. Аз вече имам работа, нямам нова приятелка, защото още не мога да я забравя, но за нищо на света няма да се върна при нея.
Още я обичам и мисля за нея, но благодарение на Магда вече не се тормозя така, както преди.

Винаги съм мислил, че жените са добри същества, че може да им се има доверие, че всичко е само в сериалите, всички онези изневери. А то какво се оказа – самия аз съм бил в сериал. Много тежко ми беше. едвам го преживях, но намерих сили да продължа и да се боря. Сега съм сам, но не ми е толкова тежко, колкото ми беше преди. Магда ми помогна да преодолея любовната мъка.

Знам, че някой ден ще срещна точно и добро момиче. Тя ми го каза и аз вярвам в това, но не знам дали пак ще мога да й имам доверие. Магда казва, че жените са различни, но аз все на едни и същи попадам.

А не съм нито някой непрокопсаник, нито пия, нито пък имам някакви други проблеми. Съвсем нормален съм си и исйкам нормални неща като семейство и деца.

Много ли искам, кажете ми?

Станко от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.