Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
12.12.12 - ще бъде ден на щастие и богатство : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

12.12.12 – ще бъде ден на щастие и богатство


Много хора очакват днес да се случи нещо извънредно, най-вече заради съвпадението на трите цифри

Попитахме гадателката Магда какви са нейните прогнози за този толкова интересен ден, най-вече заради съвпадението на трите цифри. Ето и прогнозата на Магда за днес, която тя написа специално за вас.

Не очаквайте особени събития днес. Денят ще е като всеки друг, с тази разлика, че носи една по-особена вибрация. Днес повечето хора са настроени за извънредни неща, за случки, които не се случват всеки ден и като едното нищо могат да предизвикат случването на нещо необикновено. Затова ви казвам, че каквото си помислите днес, това и ще дойде. Денят е отворен откъм добри вибрации. Пращайте на Вселената своите положителни желания и тя ще ви ги върне във вид на сбъднати желания.

Днешният ден е ден на богатство. От 1+2+1+2+2+0+1+2 се получава свещеното число 11. 11 обещава голямо радостно събитие в живота на човека или държавата. Ако се бракосъчетаете днес, съюзът ви ще е щастлив. Дори и само да се вречете във вярност към някого, пак ще е достатъчно, щом изпращате своето обещание на Господа.

Много важно е да обърнете внимание на нощта срещу 13 декември. Задължително изчакайте полунощ когато се разделят стрелките, запалете една, каква да е свещ, погледнете пламъчето и си пожелайте нещо. Хубаво е във вашето желание да има засегнати и други хора, да пожелаете добро за своя любим или за семейството си. Така доброто, което пожелавате за себе си ще ви се върне двойно.

Ваша Магда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.