вт. окт. 20th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Една жена ми съсипа животаАз съм Веско Николов и съм на 27 години от Чирпан. От три години живея в София, защото тук беше моята предишна приятелка, която едва не ми съсипа живота.
Нашата дружба продължи две години и малко. В началото всичко беше добре. Обичахме се, живеехме заедно, навсякъде бяхме един до друг. Всички ни завиждаха колко добре сме и как не се караме. То може и заради тази завист да сме се разделили, но леля Магда каза, че не е имало при нас външно влияние, нито магия, нито лоши очи. Лошо беше момичето. Ето това беше проблема. Защото като мина малко време и тя си показа истинското лица. не съм очаквал такова нещо да ми се случи, но пак добре че бързо и лесно се отървах.

Сега съм сам и ми е много добре. Не търся и не искам никаква дружба с жена. Искам да се окопитя малко, да си взема въздух и чак тогава ако имам нужда да се занимавам с жени.

Сега за мен по-важна е работата. Аз и брат ми имаме гараж за коли, поправяме, боядисваме, чистим – каквото дойде. Не мога да се оплача, всичко е наред, но за да бъде още по-наред поръчах от Магда пентакъл да пази и да подкрепя бизнеса. Засега всичко е наред и аз съм по-спокоен и уверен вече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.