19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Завистта не успя да ме откаже!


Много завистливи и лоши хора има на този свят, но нищо не може да ме откаже да следвам мечтите си. Имала съм трудни моменти, но най-трудно ми е било, когато е трябвало да преодолявам човешката лошотия и завист.
На 23 години съм, животът е пред мен. Но има моменти, в които се отказвам да правя каквото и да е, защото не мога да разбера толкова ли са елементарни хората. Имам приятел, с когото сме заедно от три години. Нямам проблеми с него.

Проблемите ми са в работата. Това беше бившата ми работа, сега съм на ново място, но това ще ми е урок за дълго време. Оказа се, че едната ми колежка, която ми се пишеше първа приятелка е била най-голямата ми врагиня. Тя е направила така, че грешки, които други са допуснали, ми ги приписаха на мен.

Това вече е минало. Аз не искам да се връщам към него, не искам повече да преживявам такива неща. Гадателката Магда беше толкова добра да ми разкрие неща, които ме интересуват за бъдещето ми и да ме увери, че нямам магия. Така съм много по-спокойна за бъдещето и мога да гледам много по-позитивно на нещата.

Завистта няма да ме откаже да продължа живота си така, както съм го планувала и да се развивам още, като постигам мечтите си.

Лилия от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.