07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих жената на моя живот!


Преди около година и 3-4 месеца писах на госпожа Магда с един въпрос, свързан с моето бъдеще и най-вече за това дали ще си намеря жена.
Аз вече имам един брак, но той беше крайно неуспешен. Бившата ми се омъжи още два пъти след мен. Разведени сме от 12 години. През това време се пробвах с други жени, но все не се получаваше. Аз съм малко консервативен тип, а те все едни освободени ми се падаха. Аз търсех жена, с която буквално да си прекарам живота – тихо, скромно, кротко.

Когато писах на Магда нямах кой знае каква вяра в бъдещето, а и във врачките въобще. Въпреки това реших да се пробвам да й пиша, да видим какво ще ми каже. И стана тя, каквато стана. Като прочетох писмото направо щях да падна от стола. Госпожа Магда такъв живот ми описваше, че аз направо си казах – това писмо не е за мен, сигурно са сбъркали подателя.

Но се оказа, че съм аз и че в крайна сметка срещнах жената, която търсех – точно както каза госпожа Магда. Сега вече от 4 месеца сме заедно, живеем заедно, разбираме се чудесно. Помагаме си във всичко и трябва да кажа, че ако не беше надеждата и съветите, който ми даде Магда, направо щях да я подмина тази сгодна женица.

Благодаря още веднъж!

Филипов от Сливен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.