08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Моят мъж ми изневери с най-добрата ми приятелка


Всички научиха, аз разбрах последна. То винаги така става. Имаше един момент, в който исках да им отмъстя, да им направя нещо, но се отказах. И добре че се отказах, защото Магда ми каза колко страшни неща се случват на такива, дето поръчват и правят магии.
Те са били заедно от година, година и нещо и аз нищо не съм разбрала – толкова потайни са били. Ами нека, то сега вече не са заедно, но и аз не съм с този двуличник вече. Магда ми даде много добри съвети и ми направи едно гадание за бъдещето, а там, той няма място до мен.

Искам да кажа на всички жени, които се колебаят да разкарат неверника, че не си заслужава да отлагат. Никоя жена не заслужава подобно отношение. Не може те да си правят каквото искат, а ние да ги следваме като кученца.

Магда е много добра гледачка. Аз на много съм ходила, но такова чудо като нея не съм видяла. Много точна, много интелигентна, много съвети дава, добра жена е и рядък талант. жалко само дето е пострадала и тя така, но какво да се прави, такъв е животът на жените.

Сега съм в очакване на всички онези неща, които Магда ми каза и знам, че хубавото е пред мен, а миналото зад мен, затова нито искам да си спомням, нито искам да знам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.