Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Спокойствието в моя дом най-после е факт! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Спокойствието в моя дом най-после е факт!


Казвам се Марта Иванова и съм от София. Имам една дъщеря, един син и много сприхав съпруг. Двамата със сина ми непрекъснато се карат. Не знам откъде дойде това тяхното раздразнение, но са буквално като куче и котка. Христо е на 21 години, а сестра му е на 25. Той живее все още при нас, но иска да ходи някъде отделно и най-често за това са кавгите.
Христо не е лошо дете, даже напротив, но мъжът ми е много инатлив. Непрекъснато вика, кара се, иска да стане на неговото. Колко съм му говорила, че така не бива, че Ицо вече е голям мъж и трявба да е по-самостоятелен.

Писах на гадателката Магда с молба да ми каже докога ще продължава това, защото много пъти и до бой са щели да стигнат, ако не бях аз да ги разтървавам. Тежка работа, атмосферата беше ужасна у дома. Магда беше така добра да ми отговори и да ми каже някои неща за бъдещето. Аз много се надявах да е така, поръчах си и пентакъл, с идеята домът ми да стане по-спокойно място и ето че вече почти една година двамата ми мъже се държат повече от добре. Ицо все пак отиде да живее сам, въпреки че баща ми трещя и буча три дни. Аз му помагам с каквото мога. Той работи, има си и приятелка, изобщо живее като голям, нормален човек.

Искам да благодаря на Магда за доброто, което направи за мен и моето семейство. Да е жива и здрава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.