19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми помогна да се продължа напред

Не искам да съм отчаяна и обезверена!

Не искам да съм отчаяна и обезверена!


Имах много сложни взаимоотношения с един мъж, който злоупотреби с моето доверие. Той ме излъга, че е свободен, а всъщност се оказа женен. Бяхме заедно осем месеца. Той идваше в нашия град в командировка, а живееше в друг град, като ме е лъгал, че там ходи в командировка.
Изобщо, голяма каша. Жена му разбра и ми се обади. Започна да ми крещи, все едно аз съм направила всичко нарочно, а не си даваше сметка, че и аз съм в нейното положение на излъгана.

Не знам как щях да се оправя, ако не беше гадателката Магда. Беше ми необходим голям кураж и сила да се изправя и да продължа напред. Магда ми написа супер писмо, каза ми много верни неща от моето минало и хубави работи за бъдещето. Сега поне имам някаква увереност, че не всичко в моя живот е тотално прецакано.

Искам да кажа на всички момичета, които се заблуждават и тръгват с малко по-възрастни мъже от тях да проверяват всичко и да не им се доверяват, за да не бъдат излъгани като мен. Най-добре е изобщо да си нямат работа с такива нечестни типове.

Магда е прекрасна жена и много добър човек. Радвам се, че я срещнах, макар и виртуално в такъв тежък за мен момент. Пожелавам й да е жива и здрава, да помага на много хора, за да има мир, щастие и истинска любов на тази земя.

Диана от София

1 thought on “Гадателката Магда ми помогна да се продължа напред

  1. Имам един въпрос към вас,аз съм първи курс към Медицински университет Варна със специалност Акушерка,обаче имам огромното желание и цяла година се готвя за да кандидатствам на ново за зъболекар,може ли да ми помогнете според вас има ли смисъл пак тая година да кандидатствам?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.