Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имах най-ужасният съпруг на света! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах най-ужасният съпруг на света!


С него бяхме семейство цели 13 години. Фатално число за моя фатален избор.
Той е с 4 години по-малък от мен. В началото всичко беше наред, всъщност до скоро нямахме почти никакви проблеми. После аз научих, че ми изневерява. Реших да поговоря с него, той отричаше постоянно. Не съм очаквала от него такова лицемерие. да ме лъже в продължение на 3 години, да мами и онази жена, при която е живял. Уж все много работа имаше, уж все в командировки ходеше, а накрая каква излезе тя… Няма думи, с които може да се опише това предателство.

Сега сме разделени и водим дела за развод. Аз направо не мога да повярвам, че ми се случва, но е истина. Истина е всичко, което само подозирах. Добре че се усетих навреме, защото той иначе щеше да продължи да се отнася с мен по този просташки начин. Аз мисля, че никоя жена не заслужава това.

Магда ми направи един пентакъл за късмет и любов. Откакто съм го получила мога да кажа само, че се чувствам много по-спокойна и уверена отпреди. Надявам се да срещна някой по-подходящ от бившия, защото искам да имам до себе си човек, когото да обичам. Аз мога да дам много любов, но искам и да получа малко обич и уважение. Сега съм малко сигурна и уверена, че това ще се случи.

Росица Георгиева от Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.