19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Успях да се измъкна от лошия късмет


Много пъти съм си задавала въпроса защо уж правя всичко възможно, а нищо нито се променя, нито се случва, нито животът ми става по спокоен.

Аз не искам кой знае какво. Искам да ми е спокойно и да работя за себе си, макар и за друг. А работата ми е много важна, защото си я обичам и мога да се развивам. Всичко за мен е тя. Имам семейство, но не винаги съм получавала разбиране от съпруга ми. Деца все още нямаме. Семейство сме от 3 години, мъжът ми също има отговорна работа и общо взето ние само работим.

Да, обаче дойде един период, в който нито работата ми вървеше, нито се разбирахме с мъжа ми, нито се чувствах добре здравословно. В общи линии всичко се срина. Трябваше да има някаква причина за това. Намерих Магда случайно в интернет. Писах й надълго и нашироко, обясних и какви са ми спънките. Тя ми предложи да ми направи един
пентакъл и ритуал за изчистване на лошия късмет. Съгласих се на всичко, защото исках и търсих промяна. Трябваше да избягам от този лош късмет.

Магда ми прати пентакъла и аз започнах да го нося. Не мога да кажа, че всичко изведнъж се промени. Малко по малко нещата се подредиха. Сега няма и помен от лошото, което ме сполетя. Даже мога да кажа, че нещата се нареждат още по-добре отпреди. Аз съм спокойна и уверено вървя напред.

Милица Симеонова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.