28.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми каза много хубави неща по Skype


Нямаше да се усмихвам така, както се усмихвам сега, ако не беше Магда, която с една консултация по Skype успя да ми върне всичката надежда и увереност. Много ми беше трудно, много ми беше те жко, но въпреки това продължавам, няма да се предавам.

Аз съм дете от смесен брак, мама е рускиня, татко ми е българин. Иначе съм родена в България. Имам роднини в Русия и редовно ги виждам. Там се запознах с един мъж. Много си допаднахме. Аз имам вече един брак и затова не знаех дали мога да рискувам с нова връзка. Известно време ходех сама. Това не ме притесняваше. Поне бях по-спокойна.

Но самотата започна да ми тежи. Вече съм в такава възраст, в която е добре да имам дете, да не съм сама, да оставя нещо след себе си. Затова се консултирах с Магда, да може да ми каже има ли някакво бъдеще с този човек или не. Защото той иска да се преместя при него в Русия, а това за мен е много отговорна крачка. Каквото и да е, все пак аз съм родена и израснала тук и съм си свикнала в България. Но човекът е много точен и много ми харесва.

Затова се допитах до Магда, да ми каже тя как вижда нещата и какво се дава за мен в бъдещето. Получих отговор, който много ме зарадва и сега не ми остава нищо друго, освен да променя коренно живота си.

Лариса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.