Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда е много точна в прогнозите си по Skype : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда е много точна в прогнозите си по Skype

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Здравейте, казвам се Петър и се занимавам с търговия. Работя във фирма, която внася и изнася вина и други продукти, свързани с гроздето. Работата ми е свързана с чести пътувания в чужбина. Често налага да ходя на преговори с хора, които изобщо не познавам, затова малко информация никога не е излишна.
Като казвам информация, имам предвид информация за самата сделка, за пътуването и така нататък. Много е трудно понякога, но резултатите си заслужават.

Магда е много точна в прогнозите си по skype. Особено ако има снимка. Аз съм много доволен от всичко, което каза за мен. преди се налагаше да чакам и беше малко неудобно, а сега по скайпа става много по-бързо. Увереността е много важно нещо, съвсем сериозно ви го казвам. Иска се много кураж за някои неща, но когато нямаш друг избор, трябва да го направиш.

Магда беше така добра да ми даде някаква представа за една фирма от Италия, с която трябва да работим, каза доста интересни неща и аз се надявам в бъдеще всичко да бъде така, както тя го каза.

Иначе няма какво друго да кажа. Доволен съм и с чиста съвест пристъпвам към нещата, които ми предстои да свърша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.