19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Работата беше много важна за мен


Аз съм в такава възраст, в която ако остана без работа, е направо страшно. Дори не искам да си представя какво би могло да е. Искам дамо да знам, че няма да се наложи да си стоя в къщи и да преча на децата.
Работя като деловодител в един склад от 12 години почти. Още от основаването на фирмата съм тук и всичко знам, всичко ми е ясно. Затова много се притеснявам винаги като видя, че няма работа или положението е някакво никакво такова. Искам всичко да бъде в норма и аз да съм спокойна.

Затова писах на Магда да ми гадае и да ми каже какво ще е положението тук. Тя много ме успокои и аз вече по друг начин гледам на нещата. Друго си е да ти каже някой „Не се притеснявай!“. По-спокойно ти става на душата, а аз от спокойствие имам нужда, защото когато съм притеснена правя много грешки. Магда ми направи и пентакъл, който не само да ме успокоява, но и да ми дава сили и увереност по време на работата, да ме подсеща, че не съм сама в тази битка.

Може да ви се струва параноично, но откакто пентакъла на Магда е в мен, всичко е много по-различно. Потръгнаха нещата, аз се успокоих и много по-добре работя, освен това започнах и надомна работа у дома, от компютъра. Модератор съм на един форум и оттам паданякой лев.

Честно казано, никога не съм си представяла, че нещата ще се наредят толкова хубаво за мен. Благодаря на Магда за всичко, което направи за мен.

Радка от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.