вт. окт. 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Не исках да губя любовтаМоя та история не е по-различна от повечето истории тук. Но все пак е моята история, и затова ще я разкажа. Най-малкото с това искам да изкажа моята благодарност на Магда, която ми помогна да се справя с всичко, което ми се случи.
Магда е един страхотен човек. Не я познавам лично, но досега съм й писала поне три пъти за този същият човек и тя знае цялата история. Всичко от онова, което ми е казала е станало.

Да, не беше много приятно, но животът не е само цветя и рози. Можех да имам много от всичко, което поискам, но исках него, а не можех да го имам. Както и да е, животът продължава. Няма да е лесно да го забравя, но поне ще опитам.

С него се познаваме от деца и винаги сме били само приятели. Докато в един момент аз не се влюбих. Не му казах, защото щях да го загубя и като приятел, а аз нямаше да мога да се справя с тази загуба. Знам, че не е правилно. В крайна сметка, той има семейство, а аз агонизирам в някаква несподелена любов. Жестоко е, знам, но аз сама си го направих, затова ще си нося кръста.

Искам да благодаря на Магда за всичко, което направи за мен. Благодарение на нея аз продължавам напред. Не знам какъв ще е животът ми, но имам уверението на Магда, че ще премина през бурята.

Бъдете здрави и се обичайте!

Душана Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.