18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми отговори по skype и аз съм много щастлива!

анорексия


Здравейте, хора! Казвам се Нина Василева и съм на 21 години. Искам да ви кажа колко съм доволна от гадателката Магда и от онова, което ми каза.

Ето накратко и моята история. Аз уча в пловдивския университет в момента, специалност, която не ми е много по сърце. По едно време говорих с моя чичо, който винаги ми е бил за пример и му споделих една моя мечта. А тя е, че искам да се преместя в друга специалност и изобщо в друг университет.

В крайна сметка, това дето го уча няма да ми помогне по никакъв начин, много знания без никакво приложение. Затова реших да се запиша стоматология. Хората все се оплакват от болни зъби и ще продължат да се оплакват. Затова трябваше да мисля прагматично.

Освен подкрепата на моя чичо трябваше да имам още едно мнение на независим човек, и затова реших да се допитам до Магда. Направих с нея една консултация по skype и разбрах всичко, което ме интересува. Питах, защото все пак се колебаех дали да се местя, може пък онова да не е било моята специалност и да е имало нещо друго, което е трябвало да се вземе под внимание.

Магда беше много любезна и ми каза точно това, което и аз си мислех, но ми липсваше сигурност. Тя каза, че с новата специалност ще имам повече вероятност да се оправя в живота и всичко ще се нареди много по-различно, ако я запиша, а не остана да уча старата, която не е лоша, но няма никаква перспектива. Благодаря на Магда за доброто отношение и помощта.

Нина Василева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.