Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
За майката няма по-мило от детето : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

За майката няма по-мило от детето


Здравейте, мили хора! Аз искам да споделя моята радост от това, че всичко мина добре с моята дъщеря, която сега е в Америка и с която се виждаме много рядко.
Моят проблем беше с това, че тя кандидатства там за една работа и исках да знам предварително дали ще стане, защото за нея е много важно това. То и за нас е важно, защото няма по-голяма радост от това детето ти да е добре. А тя като е далече от нас и ние с баща й още повече се притесняваме.

Писах на Магда с молба да ми каже дали има бъдеще в тази работа и как изобщо ще се наредят нещата. След като получих нейният отговор малко се поуспокоих, а когато нещата станаха както тя беше казала направо се зарадвах много. Важно беше да имам тази информация, защото за една майка спокойствието е много важно, особено когато това се отнася за детето й.

Магда е много добър човек и помага на хората в трудни ситуации. Аз много съжалявам за здравословния проблем, който има, но вероятно това е отворило душата й за различното, за да може да помага на хората и да вижда нещата такива, каквито ние не можем да ги видим. Надявам се да е жива и в добро здраве още дълго време, за да може да помага на повече хора.

Славка Герасимова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.