23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бърза консултация с Магда по скайп реши сериозен за мен проблем


На 43 години съм и съм омъжена от 13 години за един човек, който системно ми изневерява. Започна се след като подписахме. Все едно е искал да се почувства сигурен, че ще му бъда в къщата да му слугувам.
За мен това е втори брак, за него е първи и той е със седем години по-малък от мен. Нямаме дете, защото той не иска. Аз много исках да имам още едно дете, но той отказа. Така си останах само с порасналия син, който сега живее и учи в Германия.

За изневерите му мога да напиша цяла книга, но не искам сега да ви занимавам с това. Магда знае всичко, на нея всичко й разказах подробно по скайпа. Тази консултация беше много необходима за мен, защото беше важно да взема решение дали да остана с него или да си търся щастието другаде. Нямам нито нерви, нито време, за да му търпя издевателствата.

Магда беше така любезна да отговори на всичките ми въпроси и да ми даде яснота за бъдещето, което не беше много ясно без нейните пояснения. Сега вече знам, че ми се пада друга любов, с която ще живея много дълго време, че той е в чужбина и ние заедно ще живеем там. Знам, че всичко е страхотно, защото аз заслужавам това щастие след толкова време разтакаване с някакъв неподходящ и неблагодарен мъж.

Вече не живеем заедно и се чувствам много щастлива и спокойна от този факт.

Елена от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.