06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Късметът се върна в моя живот, благодарение на Магда

Приятелят ми си хвана друга

Приятелят ми си хвана друга


Аз съм момиче на 22 години, от Монтана съм и сега уча в София. Имам приятел, имам работа, която ми помага да си плащам сметките в столицата, имам живи и здрави родители, имам приятели и всичко е относително спокойно в моя живот. Само преди година и половина изобщо не беше така и затова искам да благодаря на Магда, която ми даде сили и увереност да се справя с трудностите. И не на последно място, нейният пентакъл, който все още е с мен като че ли отключи този късмет за мен.

От лошите неща, които ми се случиха, ще кажа само че родителите ми бяха пред развод след толкова години брак и това много ме стресира. В същото време аз нямах приятел и още повече намразих мъжете, защото стана ясно, че татко си е имал друга жена доста дълго време. Работех на едно друго място, на което плащаха от дъжд на вятър и така се навързаха нещата, че аз направо не виждах изход. Тогава се сетих за Магда. Една моя съседка в Монта й пише често и тя ми беше казвала много хубави работи за нея, затова реших да й споделя моите проблеми, та дано по някакъв начин успея да ги ликвидираме заедно.

Не си мислете, че всичко тръгна по вода едва ли не след като получих писмото и пентакъла от Магда. И аз много се потрудих. Майка ми и баща ми все още са в сложни взаимоотношения, но така или иначе има светлина на хоризонта. Много, много благодаря на леля Магда за съветите и оказаната помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.