28.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Фобията е нещо страшно, може да ти съсипе живота


Аз съм на 48 години от Шумен. Казвам се Милена Димитрова и писах на Магда по повод на едно мое притеснение, което имах. Страховете ми се оказаха напрани, но друго си е да имам потвърждение и да знам, че всичко е било само в моята глава.
Преди време бях на лекар, който ми каза че имам някакво заболяване. Доста сериозна беше диагнозата и аз много се притесних.

Продължих да ходя при този лекар, който само ми предписваше някакви лекарства, без да ми прави каквито и да е изследвания. Много объркана история. Аз от уплах не можех изобщо да реагирам и бях оставила нещата на самотек. Пълен блокаж ви казвам, изобщо не ми дойде на ум, че може и да греши. Така си беше, най-лошото е, че той нито си призна, нито ми се извини.

Аз писах на Магда с молба ако може да ми направи едно гадание и да ми каже дали ми има нещо, какво ще се случи и как ще се развият нещата в бъдеще при мен. Няма да ви казвам колко се изненадах като прочетох, че аз изобщо нямам такова заболяване, а проблема е съвсем друг, макар и пак здравословен. Магда ми препоръча да направя консултация с друг специалист. Видя се, че е права и сега вече нямам никакво притеснение, защото лекарят е много свестен, а ако не беше Магда аз още щях да се измъчвам и да се измъчвам и страхувам за нещо, което го няма.

Благодаря на Магда и хората, които направиха така, че писмото ми да стигне до нея. Да е жива и здрава!

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.