25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сестра ми имаше голям уплах


Не знам как да го нарека дали е стрес или уплах, както каза Магда


Здравейте! Пише ви едно момиче на 27 години. Искам да публикувате писмото ми, защото онова, което дължа на Магда е много повече от думи. Магда ни помогна много със сестра ми, която е на 22 години. Преди време тя претърпя инцидент. Някакви идиоти я нападнали в София, където учи, взели й чантата, бутнали я на земята, рита ли я. Слава Богу, че нищо друго не се е случило. Не знам какво щях да правя, как да ги търся и да ги убивам, ако й бяха посегнали.

Тя много се изплаши от тогава, стана й нещо. Не искаше да говори, спря да се храни. Не ходеше и на училище, а тя учи в Художествената и много си харесва специалността. Цял живот се е занимавала с рисуване и изведнъж…

Както и да е. Майка ми я води при разни доктори, други врачки, гледачки, при някакъв ходжа бяха във Варна – нищо не се промени. Това продължи повече от два месеца. Тя много отслабна.

Тогава аз писах на Магда с идеята ако може нещо да направи. Поръчах й пентакъл. Магда каза да направя нещо с един катинар, както и при кой точно лекар да я заведем. Всичко се оправи. Сега сестра ми е много добре. От време на време само ходи на сеанси при психиатърката, която Магда препоръча. Тя е млада и много кадърна, казва се доктор Ралица Стойкова. Всичко е наред вече и сме доволни, защото Лидка не заслужава да живее живота си в страх.

Милица Стоянова от Дупница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.