04.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

След година мълчание той се върна при мен


Любовта ни е истинска, но много непостоянна на моменти


Заедно сме от много дълго време, затова във връзката ни се получават пукнатини от време на време. Времето е доказало, че не можем един без друг, но последната ни раздяла беше много драматична и много ме изплаши. Писах на Магда, която от години ме съветва за разни неща, защото за раздялата бях виновна само аз, никой друг. Позволих си да погледна настрани и той разбра. отиде си без да каже и дума и така цяла година почти. Какво ли не правих през тази година. Извиних се, писах му, обаждах се – нищо и нищо.

Тогава поисках съвет от Магда, да ми каже какво да направя, да ми каже също така и как тя вижда нещата, защото един малък поглед в бъдещето винаги помага. Не мога да ви опиша как страдах и съжалявах за стореното от мен. Но едно съжаление не помага само.

Не знам как стана, че той се върна при мен. Случи се след рождения ден на наш общ приятел, на който аз дори не бях планувала да ходя, защото той е по-скоро негов приятел, а не мой. Магда ми писа, че ще се видим на празнична софра и аз все се чудех каква е тази софра, защото си мислех за Коледа или нещо от този род, а то какво излезе…

Сега вече втори месец живеем заедно и изобщо не мисля за миналото. Много съм щастлива и благодаря на Магда за помоща, съвета и гаданието.

Маргарита от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.