23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Поръчах си гадание при Магда


Здравейте, приятели! Моето име е Силвия и аз съм на 37 години от град София. В момента не работя, но смятамв най-скоро време да започна.

Аз имам магазин за конци и гоблени, с който се занимавам понякога, но иначе там има момиче, което продава, аз само с клиентите се занимавам, защото ни носят и гоблени. Понякога, както казах, замествам момичето, защото тя е студентка.
Бях изпаднала в малка депресия, обаче и затова не ходех в магазина. Аз никъде не излизах. Заприличах на нищо, то от снимката се вижда, много напълнях. Поръчах на Магда гадание, за бъдещето ако може да види някои неща, които ме интересуваха. Тя не ми е първата гледачка, при която ходя, но напоследък нещо ме разочароваха другите и затова реших да пробвам нещо ново.

Много хубави неща ми каза, не само положителни, но и за трудностите ми е писала, да си знам и да взимам мерки. Умни приказки говори Магда, стига има кой да я послуша, че понякога така се отчайвам, че не ми се говори направо.

Иначе какво да ви кажа за себе си, аз много късмет с мъжете нямам, затова и писах на врачката основно, но не само. преди всичко важното е да съм здрава, ако ми е писано да бъда с някой, ще бъда. Само да съм здрава, всичко щесе нареди.

Силвия Икономова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.