13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Получих работа благодарение на пентакъла на Магда

Не искам да съм отчаяна и обезверена!

Не искам да съм отчаяна и обезверена!


Може да не вярвате, но аз вече имам нова работа, благодарение на пентакъла на Магда

Няма да ми повярвате, ако ви кажа колко работи съм сменил досега, а съм само на 23 години. И затова пиша тук, искам да се знае, че от една година аз работя на едно и също място,не съм си сменил работата и работодателят ми е супер, плаща ми редовно и всичко е 6.

Преди не беше така. То не бяха лъжи и измами, то не беше чудо. Аз по принцип не вярвам много на това нещо, но приятелката ми вика пробвай, едно писмо ще напишеш само и аз взех, че пробвах. Послушах я, писах на Магда едно писмо, в което описах всичко за мен и за моята работа, помолих я да направи нещо по въпроса, за се махне този карък. Тя ми отговори с едно дълго писание, каза ми, че може да ми направи личен пентакъл за успех и аз се съгласих, защото то какво има толкова да губя, някакви пари евентуално, то щото аз малко съм загубил. Имам вяра в някои неща и си мислех, че един такъв пентакъл може пък и да е за добро.

Ето че вече мина една година, че и малко отгоре, а аз не съм забравил какво направи Магда за мен. Пожелавам й да е жива, здрава и все така да помага на хората!

Радой от Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.