04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

В чужбина животът не е лек


Всички си мислят, че като съм в чужбина и животът ми е песен. Само аз си знам с колко трудности съм се сблъскала, докато се установя и заживея нормално. В момента съм в Австрия, но преди това бях в Германия и Англия. В Англия изобщо не си струва човек да си губи времето, особено ако си българин. Там постоянно третират българските емигранти като някакъв източноевропейски боклук.
Сега в Австрия съм много добре. Работя в една болница. Понякога вечер ходя да помагам на едни хора в един ресторант, мия чинии и помагам в кухнята, ако има нещо. Не мога да кажа, че животът ми е спокоен, но поне нямам тези неприятности, които имах в Англия.

Понеже имам амбицията да уча, трябваше да се допитам до Магда дали ще се случат някои неща с мен. Малко несигурна се чувствам с немския език все още, въпреки че го владея много добре. Сама се оправям с всичко и помощ очаквам единствено от Съдбата. Затова поръчах на Магда да ми направи пентакъл, с който да се чувствам малко по-защитена и сигурна. Знам, че всеки си има някакъв талисман, но исках моя да е направен от човек със способности.

Не знам как звучи отстрани, но е факт, че откакто пентакъла е в мен, аз виждам положителна, макар и малка промяна в живота ми. Убедена съм, че малкото ще доведе и до голямото, затова вярвам в успеха си и в доброто, което ме очаква.

Мила Хаджиева, Клагенфурт, Австрия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.