19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече знам, че ще се намери жена и за мен


Нямам навици да ходя по врачки и гадателки, но Магда силно ме впечатли, затова искам да изкажа впечатленията си тук. Не искам да пиша за проблем, който стана повод да потърся Магда, само ще кажа, че такъв проблем имат много хора по света, не е болка за умиране, но идва един момент, в който се питаш „Докога?“ и тогава щеш не щеш се допитваш до хора със способности като на Магда.
казвам се Николай и съм от Велико Търново, разведен съм. С бившата ми се разделихме година след сватбата, а оттогава мина много време. Имам голяма дъщеря.

Не съм се срещал с кой знае колко жени, но всичко беше временно. Аз искам нещо постоянно и сигурно. Пробвал съм какво ли не, Магда се оказа последна инстанция.

Искам да кажа, че не съм очаквал толкова интелигентен и насочващ отговор като нейния. Не знам другите гадателки какво правят, защото не мога да отида и да висна пред някаква врата и да чакам ред с още една сюрия жени, затова този начин, по който контактува глухонямата Магда е много добър за мен. Отговори ми сравнително бързо, макар че се наложи малко да изчакам, но като има хора преди мен това е нормално. Писмото й го запазих, защото все още го препрочитам и от време на време се убеждавам колко права е била за някои работи, които ми се случват. Най-важното го знам, аз го усетих още в момента, в който писах на Магда. Не знам защо, но като че ли някакъв камък ми падна от сърцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.