07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Мъжът ми много ме тормозеше, Магда ми даде съвет по Skype


В един момент беше започнало да става нетърпимо. Тормозът беше голям. Ние сме женени от 4 години и все още нямаме деца. Той непрекъснато ми натяква това, като че ли е само мой проблем. Аз съм ходила на лекар и знам, че причината не е в мен, той има някакво заболяване, но не иска да си го признае, нищо, че лекарите са му го казали, и на мен ми го казаха. Почти постоянно ми е натяквал, че съм ялова, че едно дете не мога да родя и все от този род.

Аз някак можех да преглътна тези приказки, но през последните месеци започна и да ми посяга. Не мога да кажа, че не го обичам, не мога да кажа и че го обичам, но тормозът беше много голям. Исках да знам дали ще си остане такъв или ще се промени. В крайна сметка го напуснах, но не знаех как да продължа по нататък. Затова потърсих за съвет Магда. Аз на нея съм й писала още преди години и си имаме приказката. Каквото ми е казала, така е станало.

Аз искам спокойствие и нормален живот с нормален човек, който да ме почита и обича такава каквато съм. В крайна сметка вече не съм на 20 години, разбирам хората, мога да правя компромиси, но единственото което искам е спокойствие и едно дете. И мъж, който да ме обича, уважава и почита така, както аз ще го обичам и уважавам.

Имам уверението на Магда, че още малко ще бъде такова положението и че след това вече животът ми ще бъде различен. Ще си имам семейство и детенце и какво по-хубаво от това.

Мария Симеонова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.