16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях влюбена в един мъж цели две години


Аз бях влюбена в един мъж цели две години и то без да му казвам. С течение на времето започнах да го обичам. И нищо друго не ме интересуваше. Когато най-накрая се усетих накъде вървят нещата, аз бях направо обсебена от него.

Това за обсебването ми го каза Магда, след като направих с нея една консултация по скайпа. Аз исках да знам дали имам някакъв шанс с този човек, все пак ние сме само познати, нищо че аз го обичам, а той не знае.

Знам, че е глупаво, но така се случва понякога. Сега вече малко по малко се дистанцирах от него, защото разбрах от Магда, че това е било напразно. И за да не страдам се зарових в работа. Случва се понякога така. Не съжалявам за времето, чувствата ми бяха истински.

От Магда си поръчах пентакъл, който да ми помогне да намеря новата любов, защото вече съм на години, в които това не се случва толкова лесно. Онова, което тя ми каза за бъдещето ме обнадежди, но все пак ще е добре да се случи по-скоро, защото имам нужда да изживея една истинска любов, такава, каквато съм заслужила.

Мима Симеонова от Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.