Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми помогна да открия сериозно заболяване : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да открия сериозно заболяване


Аз съм от онези хора, които дори и аспирин не пият

Цял живот съм се лекувала с билки, обаче дойде време да закъсам малко със здравето. Преди година и половина писах на гадателката Магда с молба да ми помогне, за един мъж имах въпроси. Исках да знам заедно ли ще сме , какви са му намеренията към мен и изобщо имаме ли някакво общо бъдеще. Тогава Магда вместо да ми отговори на въпросите, които й бях писала, тя ми наговори разни неща за здравето ми.

Малко като трясната с мокър парцал гледах, но все пак я послушах и отидох на лекар. И добре че отидох! За малко да ме изтърват. Как стана така, че магда е видяла моя проблем с яйчниците и ужасната киста, която имах – не знам, но цял живот ще й благодаря.

След време получих отговор на въпросите, които й бях задала. Онзи мъж, за когото питах, си беше отишъл, изостави ме след като разбра, че съм болна. Магда и това ми каза.

Изобщо, много съм доволна от ясновидката магда и който има въпроси и притеснения като моите, може да й пише. Всичко ще му се изясни с едно писмо и ще знае какво да прави.

Пожелавам на Магда още дълги години да помага на хората!

Мима Давидова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.