Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пет или шест пъти греших, повече нямам нерви : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пет или шест пъти греших, повече нямам нерви


Като се проточи при мен една поредица от все едни такива неподходящи мъже…

И само дертове имах с тях, нищо хубаво не видях. Аз съм на 33години сега, още не съм омъжена и нямам много време да правя онова, дето на тях им е кеф. Аз си имам планове, трябва да ги следвам, плюс това детето ми порасна и си хвана пътя, не мога да оставам сама, не съм свикнала.

По едно време си казах, че сигурно са ми направили магия, щом толкова много не ми върви в любовта. Магда каза, че нищо такова няма, да не си навивам на пръста разни глупости. Повярвах й, но все пак й поръчах да ми направи един пентакъл, да ме пази.

Може би половин година след като бях получила отговор и пентакъл от Магда, започнаха да се случват нещата при мен. Запознах се с един мъж, който каза, че съм всичко за него. Каза го наскоро, ние сме задно вече почти година, но все пак онова, което Магда ми беше писала, се сбъдна и излезе истина. Много съм й благодарна и за отношението и за всичко, което направи за мен.

Колко пъти съм се чудила все така ли ще продължават нещата, колко въпроси съм си задавала, а пък то отговорите били на един клик разстояние. Има нещо много хубаво в това да знаеш какво ти предстои, защото все пак работиш за неговото случване, не си се отпуснал и не чакаш Съдбата наготово да свърши всичко.

Радостина от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.