Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Успях да направя хубава замяна : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Успях да направя хубава замяна


Аз писах на Магда, защото водехме с брат ми едни имотни дела

Неприятна работа, но понякога се налага. Никой не иска да е така, но се случва. Никога не съм одобрявала караниците, споровете и ходенето по съдилища, когато става въпрос за близки хора, особено за братя и сестри.

Но животът е такъв, че онова, което най-малко искаш и си очаквал точно то ти се случва. Добре е че при нас всичко мина без много излишно повишаване на тона или пък обиди и други циркове. Нищо такова, но това със съдилищата беше излишно. Можехме и сами да се разберем, но той като каза, че е ощетен и край.

В крайна сметка трябваше да се направи една замяна, а аз не знаех към кой квартал да се ориентирам. Знам, че тези неща са важни е че е хубаво някой астролог или врачка да те насочи. Писах на Магда с молба ако може да ми каже къде ще е най-добре да направим замяната и ако може един пентакъл за новото жилище да направи, за прочистване и прогонване на лошото. Покрай това тя ми каза и някои неща за личния ми живот, които ме интересуваха.

Сега сме вече в новия апартамент с мъжа ми и изобщо няма грешка в избора. Много по-спокойни сме, хората наоколо са мили и добри, засега нямаме проблеми. Надявам се все така да се развиват нещата, за да може да се установим някъде, понеже малко ми омръзна това размотаване насам-натам, като някои чергари.

Фанка Александрова от Попово, в момента в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.