Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда направи така, че да си виждам детето пак : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда направи така, че да си виждам детето пак


С жена ми сме разведени, но тя не признава нито решения на съд, нито закони, нито нищо

Имам един син, едно момченце, което е на 3 годинки. С нея сме разделени от две години почти и то по нейна вина, защото тя започна да се среща с някакъв там, с който сега подписа брак преди известно време. Аз не искам нищо от нея, искам само да си виждам детето както съдията е определил.

Аз си плащам редовно издръжката, която е много повече от това, което пише в документите, изряден съм отвсякъде. Тя нарочно прави така, защото знае на мен колко ми е криво и майка ми как страда от цялата тази работа. За детето няма да говоря, то е ясно, че не е хубаво това, което тя прави и че си има нужда от истински баща, колкото и онзи да го кара да му вика татко.

Попитах Магда докога ще продължи това положение, защо ме ядосва така и какво трябва да направя, за да мога да си виждам детето в крайна сметка. Аз съм много привързан към него.

Сега като погледна назад, виждам колко права е била Магда като ми е дала някои от съветите, които следвам и досега. Много съм доволен, уж едно писмо, но ти помага с години напред. Вече изобщо нямам проблеми с виждането на моето момченце. С него сме си заедно и си се разбираме. Много благодаря на Магда за отделеното време и всичко, което направи за мен. Нека да е жива и здрава!

Миро Станков от Петрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.