Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Някак успях да се измъкна от моята зависимост : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Някак успях да се измъкна от моята зависимост


Пише ви една жена на 41 години от София и аз имах зависимост от интернет-запознанствата

Ще остана анонимна, защото историята ми може да провали семейството, което имам. Не ме е страх, че някой може да ме осъди, за онова, което правех преди, но близките ми не заслужават да преживеят онова, което моето слабохарактие направи.

Аз имам кротък и добър съпруг и дете, което е вече голямо. Съпругът ми работи на смени, често е нощна смяна и често пътува. Все е уморен и не е много приказлив. Нямаше я тръпката между нас. Почнах да се регистрирам в сайтове за запознанства преди 3 години. Срещала съм се с много хора от тези сайтове, с някои от тях съм имала афери.

Преди да пиша на Магда бях направо зависима и обсебена от това да се запознавам и да се срещам с нови мъже. Не беше задължително да правим секс, стигаше ми само да се видим на по кафе. Осъзнах се, че съм минала всякаква граница, когато една моя приятелка ме видя с един от мъжете, с които излизах от време на време. Много се притесних, че ще каже на мъжа ми, затова реших да спра. Не можах сама изведнъж да спра, затова писах на Магда да ми направи някакъв пентакъл, който да ми напомня, че не бива само да вися в интернет и да чакам някой мъж да се появи. Може и да не мога да го обясня така, както се е случило, но зависимостта ми беше наистина страшна. Сега всеки път като погледна пентакъла се сещам какво не бива да правя. Може да ви се стори глупаво, но откакто пристигна този пентакъл у дома преди 8 месеца, аз не съм влизала в сайтовете, нито пък си пускам скайпа. Значително ми се подобри положението и знам, че колкото Магда ми е помогнала, толкова и моята воля е виновна за този успех.

Г.Д от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.