Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не се разбирах с жена ми, тя беше много сприхава : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не се разбирах с жена ми, тя беше много сприхава


Съпругата ми не е лош човек, но понякога има ужасен характерно

И двамата сме на по 38 години, учихме в едно училище, бяхме в един клас и се познаваме много отдавна. Кой знае какви проблеми семейни не сме имали, но е факт, че тя има малко сприхав характер. Аз знам, че сам не мога да се оправя с нея, затова попитах Магда дали може да направи нещо по въпроса, че да може да се разбираме с нея.

Трябва да кажа, че усложненията настъпиха след като сестра й замина за чужбина. Те двете много се разбират и това, че тя остана сама тук нещо много я подтисна и ядоса. Магда ми направи пентакъл, който да сложа у дома си, за да уравновеси напрежението. Не знам точно какво е правила тази жена, но откакто пристигна това нещо и откакто го сложих в един шкаф, който малко употребяваме къщата ни като че ли се успокои.

Жена ми стана по-тиха и спокойна, вече си говорим нормално и тя самата каза, че направо се чуди как е могла да бъде такъв човек. Тя работи като учителка и много обича да анализира нещата. Не съм й казал за пентакъла, нито това, че съм писал на някаква врачка. Оставих я да си мисли, че всичко е минало от самосебе си.

Пожелавам на Магда дълъг и спокоен живот, за да може да помага на повече хора като мен.

Йордан Колев от Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.