25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нямах повече сили да се боря с нещастията!


Те ме засипваха едно след друго, следваха ме и не искаха да ме оставят

Имам само брат, родителите ми са починали. Никога досега не съм се оплаквала от това положение, но признавам, че е имало моменти, в които ми е било много трудно и тъжно, че все сама трябва да се боря. На 31 години съм, а брат ми е на 23. от грижи за него и за къщата не ми остава време да завъртя свестен приятел.

Искам и аз малко да се отпусна и да мога да разчитам на някой, някой да се грижи малко и за мен. Искам да мога да седна на една маса с един мъж и да не му говоря само за това колко труден е животът ми.

Брат ми почна работа, освен това и учи. Като че ли ми остава вече малко повече време за мен самата. Поръчах си от Магда пентакъл, който да ми помогне да си намеря другар в живота. Не искам да съм сама. Искам и аз да имам семейство и всичко да е както трябва да е.

Засега единственото, което мога да кажа е, че брат ми си намери работа. Има и един човек, с който си пишем по интернет, но само толкова засега. Като че ли малко по-светло стана около мен, откакто си поръчах пентакъла и получих писмото на Магда с гаданието, но все още съм в очакване на другите хубави неща, които ми предстоят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.