07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме научи да не се сърдя на живота. И той ми се усмихна!


Наричах живота си дотук лош сън и даже в моменти на отчаяние ми се щеше да спра да го сънувам. Преди да сторя най-големия грях – като удавник за сламка – писах на Магда.
Тя си знае колко отрицателна енергия е поела покрай моите неблагополучия – два неуспешни брака, три деца – дъщеря с тежко заболяване, един син – престъпник, а другият с перманентни неуспешни бизнес начинания.
Отидох да работя в Гърция – за да мога да помагам на всичките. Но истината е, че цял живот се чувствах виновна – живеех с мисълта, че децата ми страдат заради мои прегрешения.
С идеята за родово проклятие обходих всевъзможни врачки, извърших какви ли не ритуали, а в последните две години се примирих и оставих нещата да се случват – от лоши по-лоши. Добре, че писах на Магда. Отговорът й и съветите, които съдържаше писмото й, обърнаха всичко в най-щастливата посока.
Да, имаше няколко ритуала, които трябваше и изпълних, но вярвам, че всъщност ми помогна нейната позитивна енергия и любов към хората и живота. Усещам как съм прихванала от този светоглед, как вече мога да обичам живота и той да ми отвръща със същото.
Вие може и чудо да го наричате, но истината е такава: Дъщеря ми е на крака. Изплатих дълговете на малкия си син и той ми се закле вече да няма нито едно престъпно начинание.
Сега е при мен в Гърция и с честен труд си изкарва хляба. Влюби се в най-доброто момиче, което изобщо е съществувало. Готвя се за сватбата. Големият си стъпи на краката, бизнесът му върви и нещата се обърнаха – сега той ми предложи финансова помощ. И… малко ми е неудобно, но винаги съм страняла от мъжете – в името на децата и с комплекса, че не съм годна за семейство, но и на моята улица изгря слънце – срещнах човека, с когото съм сигурна, че ще остарея щастливо. Магда ми го предрече!
Светица е!”

Ирина Славова, 50г., Коридалос, Атина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.