07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Запазих семейството си благодарение на Магда


Най-голямата ми мъка бяха изневерите на моя мъж

Той не беше такъв човек, но се събра с лоши хора, едни нови колеги дойдоха на неговата работа и те го подкокоросаха. Започнаха да ходят по заведения, да закъснява. На мен ми беше много болно от цялата тази работа, защото заради едното нищо той почти заряза семейството си. Айде, да беше нещо сериозно, някакво сърдечно увлечение, мога да разбера. Ама той като пеперудка от цвят на цвят.

По едно време не издържах и щях да го напусна. Не се издържаше. Затова реших да се консултирам с гадателката Магда, която навремето ми беше помогнала за едно дело, което водех тогава. Тя ми каза някои неща, които ме разколебаха да го напускам. Имало е смисъл, защото ако си бях отишла тогава, всичко щеше да отиде по дяволите.

Магда направи един ритуал, не знам какъв е бил този ритуал, но месец след като й писах излизанията на мъжа ми секнаха като отрязани с нож. Неговите колеги и те един по един спряха да идват у нас да го търсят, когато не е на работа. Пак си стана предишния той.

Аз съм много щастлива от така развилите се събития. Щях да си съсипя семейството заради едното нищо, но Магда се намеси точно в подходящия момент. Сега с него си живеем добре, както преди и нищо не може да ме накара да го обичам по-малко. Простила съм му. Важното е, че сме заедно и че децата ми имат баща.

Милка Радулова от Видин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.