Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми направи пентакъл против уплаха : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми направи пентакъл против уплаха


Има много лоши хора около нас, само не бива да им се обръща внимание

Откакто Магда ми отговори съм ги сложила на дузпата всички и изобщо не ме интересуват, нито пък име се връзвам на злобата и лошотията. Живея с тези хора повече от 30 години и знам, че няма управия. Само трябва аз да съм добре и да се разгранича от тях, да не им играя по свирката и да не падам на тяхното ниво.

Трябваше много отдавна да стане това, но аз търпях, търпях, като някаква луда и си мислех, че може да се оправят, може и да се кротнат, но не би. То на всичкото отгоре са ми и роднини, макар и от страна на мъжа ми. Ама от такива най-лошо да чакаш.

Сега с този пентакъл съм си го сложила до входната врата и като че ли по-спокойно стана. Даже дъщерята на едните се изнесе да живее другаде, та един по-малко станаха дразнителите. Има файда от пентакъла, защото друго си е да знаеш, че си защитен. Аз съм много добре сега, спокойно ми е, кротко ми е и знам, че каквото и да правят онези аз съм защитена.

 

Райна Пандарска от Дуоница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.