27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не мога да престана да я обичам!


Моята приятелка почина преди година и половина, но още не мога да я прежаля

Писах на гадателката Магда да ми каже някакъв начин да я забравя и да продължа нататък. Пробвал съм какво ли не, но не се получава. С Миглена бяхме заедно 8 години, имаме си детенце, но не сме се женили. Синът ни е на 3 години и два месеца, майка ми го гледа. Аз работя, започнах да излизам с приятели, но нищо не е същото. Други жени не ме интересуват, но се замислям, че ще дойде време, в което трябва да помисля за детето, че то не е добре само бабите му да го гледат. И аз го гледам, но друго си е да има млада жена около него.

Магда ми каза някои неща за бъдещето, посъветва ме, успокои ме, много добра жена. Имах някои страхове, сега тя ми ги разколеба и каза, че няма магия и че ще имам жена до себе си.

Каквото и да се случи, аз знам, че няма да забравя Миглена, но си давам сметка, че мъртвите са мъртви, а живота е за живите. Сега, когато Магда ми каза всичките тези неща, знам че бъдещето ми няма да е толкова страшно. Важно е да имаш някой до себе си да те подкрепя и да ти помага.

Освен писмото аз поръчах на Магда да ми направи и един пентакъл за защита и закрила за мен и детето. От тогава минаха три месеца и мога да кажа, че съм много по-добре и вече не се натъжавам толкова често.

Никола Хитов от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.