Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Бях толкова самотна! : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях толкова самотна!


Много дълго време си мислех, че няма да намеря човек, който да ме харесва и обича такава, каквато съм

Аз съм много чувствителна още от малка. Освен това имам един недъг, за който не искам сега да говоря и който винаги е бил спирачка във взаимоотношенията ми с момчетата. Обаче вече съм студентка, преместих се в София, тук съм вече от две години и всичките ми колежки и познати си имат някого. Само аз се движех отстрани сама и се радвах на другите любови.

Не че не съм пробвала, пробвала съм, но всичко е било за кратко и за малко. Все е ставало така, че те са си тръгвали, като последния ми приятел ми прати СМС, в който само ми казваше, че къса с мен.

Последната надежда ми беше Магда, защото аз съм ходила и при други гадателки, но те винаги са ме гонили. Имаше една от Асеновград даже, дето беше толкова груба с мен, че съм ревала два дни от нейното отношение.

Магда ми отговори, че има магия и че знае как да я развали. За по-сигурно тя ми писа аз какво да направя и ми каза, че всеки път в състояние на несигурност да правя това нещо. Каза ми как да прогоня самотата и да се отворя към света и той да се отвори към мен. Това бяха едни съвети и два ритуала, които и досега правя. Колкото и да е странно, два месеца след като започнах да правя ритуалите и да спазвам съветите на Магда, в живота ми се появи един мъж. Още не мога да кажа нищо за него, не знам как да го определя, но ми е хубаво с него. Той не е като другите, изслушва ме и ме разбира. Нищо не искам да казвам, защото да не се развали, но само ще споделя, че е необходимо много малко, за да се чувства човек щастлив и да забрави за тъгата и неблагополучията. Много благодаря на Магда за помощта и подкрепата.

Кристина Гергова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.