16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Постоянно се карахме с моя приятел


Писах на Магда, защото имах нужда от съвет

Ходила съм при много врачки и гледачки, но никоя не можа да ми помогне така, както Магда ми помогна. Уж и на тях им обяснявах как стоят нещата и какъв ми е проблема, но не ме разбраха.

Аз имам приятел от 3 години. В началото всичко вървеше добре, но през последната година непрекъснато се карахме. Скандали, скандали, аз си тръгвах няколко пъти, дори скъсахме за малко. После пак се събрахме, но беше тегаво. Причините за скандалите бяха повече от глупави. И затова ми беше странно, защо се случва.

Оказа се, че бившата му приятелка ни е навредила, като е дала луди пари на някаква гледачка да ни направи магия. Магда развали магията. Даже не тя, ами аз свърших всичко, защото Магда ми написа точно какво да направя. Мина се време, някъде около 2 или 3 месеца и ето че сега аз пиша, за да кажа, че нещата се оправиха. Вече се разбираме повече от добре с моя приятел, пак живеем заедно, даже мислим да се женим. А на онази всичко й се върна. Никой не бива да се занимава с такива неща, защото са лоши и вредят не толкова на онзи, за когото уж се правят, а на вас самите. Магда много мъдро ме посъветва да заровя миналото и да продължа напред, за да не ме сполети пак същото нещо.

В крайна сметка хубаво е човек да знае поне малко от онова, което го очаква, за да може да е подготвен за разни неща, които ще се случват. Аз имам голямо доверие на Магда и ако нещо пак се случи непредвидено, ще й пиша, защото знам, че ще получа адекватен съвет и мнение.

Кристина Гогова от Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.