Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Майка му постоянно ми правеше магии : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Майка му постоянно ми правеше магии


В крайна сметка с него се разделихме, но вредното влияние дълго време ми спъваше живота. В нищо не ми вървеше и имах много трудности. Затова се наложи да потърся помощта на Магда.

Обиколила съм де що има врачки и никоя от тях не можа да се справи така, както се справи Магда. Магда ме изчисти от всичко лошо и мръсно в моя живот. Каквото и да направех, в нищо не ми вървеше. Голям кутсуз беше. Аз не съм вярвала, че може да има такива лоши хора, но явно хората друга работа нямат.

Магда ми даде увереност да продължа напред. Иначе бях като препарирана. Все се притеснявах, че върша нещата по грешния начин. Сега съм много по-спокойна и знам, че лошото е зад гърба ми. Поръчах си пентакъл от Магда, да е с мен и да ме пази от такива жени. С него вече нито се виждам, нито си говорим, но от време на време се сещам за времето, през което бяхме заедно. Имам си нов приятел и трябва да изчистя тези мисли, защото Магда каза да не се връщам към миналото, понеже онова, което е било ще ме връща назад и пак ще е същото.

Освен това Магда ми направи и един ритуал за късмет. Тя ми прати описание на това, което трябва да направя и аз го направих. Сега съм в очакване само на хубави неща, защото знам, че животът продължава. В крайна сметка аз съм на 40 години и трябва да продължа напред. Искам да си създам ново семейство, за да не остана сама. Не е хубаво човек да е сам в този живот. Детето порасна и си хвана пътя, мой ред е сега да бъда щастлива.

Радка Комитова от Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.