07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах страшни проблеми с дъщеря ми

Сдобрих се с най-добрия ми приятел

Сдобрих се с най-добрия ми приятел


Тя е на 25 години, но от 6 години не си бяхме говорили. Много е самонадеяна и винаги иска да става на нейното. От малка е такава. Все иска да е независима и да прави каквото тя си науми. Винаги ми е било трудно да я разбирам, но откакто влезе в пубертета, стана нещо страшно.

Били сме при специалисти психолози, психиатри, педагози, врачки и екстрасенси – нищо не помогна. Докато не открих Магда. Тази жена знае какво да каже, тя е толкова просветена, че не беше нужно да се обяснявам много, за да разбере какъв ми е проблема. Аз в началото нямах надежда, че тя може да ми помогне, но стана така, че една глуха жена чу онова, което аз се страхувах да кажа на глас. От нея научих много за общуването, разбрах къде съм грешила и малко по малко се постарах да поправя тези грешки.

Магда ми писа много неща за дъщеря ми. За това какво си мисли тя, какво ще бъде бъдещето й, как ще се развият нашите взаимоотношения, какви са били моите грешки. Сега вече нямаме проблеми с нея, изчезнаха така, както бяха дошли. Говорим си и се разбираме. Тя вече е голямо момиче и някои неща й се изясниха.

Заедно прочетохме писмото от Магда и това беше най-хубавото, което сме правили от много години насам. Аз също положих много усилия, за да поправя грешките си, но вече знам какво не бива да правя. Магда ми показа верния път към сърцето на единственото нещо, което има смисъл в моя живот и сега по-щастлива от мен няма.

Гергина Христева от Габрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.