19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как спечелих любовта на желания мъж


Аз харесвам това момче от много време, но едва преди два месеца успях да тръгна с него

Той преди обичаше някаква, дето само ми се пречкаше и заради нея не можех да бъда с него. Тя така го беше омагьосала, че той не виждаше никой друг, освен нея. А аз хем съм по-млада от нея, хем съм по-слаба. А и ние си имаме история с него. Щяхме да тръгнем, даже бях сменила статуса на „сложно е“ във фейсбук, но той пак се захласна по нея и усложни положението още повече.

Това си казах, че като не става по нормалния начин, ще стане по ненормалния. Имам една приятелка, която се занимава с разни врачки и гледачки, много ходи и се допитва до тях. Питах я да ми препоръча някоя и тя ми каза за Магда. Писах на тази Магда, обясних й какъв е проблема, и тя ми каза как ще се развият събитията.

Аз естествено изчаках малко да видя дали ще е правя и дали ще проработи онова, което ми каза тя и тогава, като видях колко е права Магда и как всичко стана така, както ми каза, й поръчах един пентакъл, за да мога да съм сигурна, че той ще остане при мен. Не искам да кажа, че само някакви вуду магии са го задържали да сме заедно, но и аз положих доста усилия, признавам си. Промених си прическата, записах се на курсове по английски, защото той иска да ходи да живее в Англия и даже мисля да запиша нещо да уча там.

Магда е голяма работа, аз съм много доволна от нея. Може да ви помогне с пентакъл, може да ви помогне със съвет, изобщо – пишете й, споделете и всичко ще е ОК.

Йорданка Друмева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.