20.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Таях голяма мъка в сърцето си


Дълго време обичах един мъж

Хороскопи, гадания и съвети с какви ли не врачки и баячки не успяха да изкарат този мъж от сърцето ми. Единствено Магда ме освободи от това страдание. Сега в сърцето ми няма нищо и никой, но поне съм спокойна. Разбрах, че една невъзможна любов води след себе си още невъзможни любови. А аз не искам повече да живея така. Искам да имам обикновен живот, с обикновени радости и тревоги. Искам да съм като всички останали.

Магда намери отговор на всички мои въпроси. И се оказа, че отговорът съм самата аз, всичко е било в мен и аз съм била причината за всичко. Когато човек успее да вземе собствения си живот в ръце, тогава той поема по пътя, по който иска да върви. Тогава нещата се случват така, както ти искаш. А аз досега съм оставяла живота си в ръцете на другите. И те са правили каквото си искат. И са му давали посоката, която те искат…

Няма извинение за страданието. Има само причина. Причина, която много лесно може да намери извинение. Но не извинение е нужно, а решение. Затова моето решение е никога повече да не позволявам на някой друг да взима важните решения вместо мен. Не е толкова трудно, трябва само малко воля.

Аз имам и волята и желанието да променя собствения си живот и да го направя такъв, какъвто аз искам да бъде. Магда ми даде само основанието. Останалото зависи от мен.

Румяна В. от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.