28.11.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Магда ми помогна да се отърва от фобията си

Любовта не ме подмина

Любовта не ме подмина


Аз съм на 36 години, от София и винаги съм живял тук. Работя като финансист в една банка. Имах страх от болести и непрекъснато се притеснявах, че мога да се разболея.

Ще ви се замае главата, ако започна да ви описвам какво беше животът ми допреди година. Бях се вманиачил на тема здравословен живот, дотолкова че това започна да вреди на здравето ми. Не знам как съм изглеждал отстрани, но по едно време аз самия се усетих, че не бива така. Направо разбрах, че ако не спра навреме, може и да стане фатално.

Преди да пиша на Магда, бях ходил при една друга гледачка, която никаква работа не свърши. На Магда писах ей така, без особени очаквания. Първият й съвет беше да посетя психолог, което мен лично ме изненада. Не че и преди не ми е хрумвало, но си казвах, че съм здрав и няма нужда да изпадам чак в такива крайности.

След това всичко, което ми каза, беше истина. Магда не само познава, но тя умее така да подхване човек, че да го накара сам да си помогне. А когато сам направиш нещата е най-хубаво, нищо че до теб е имало някой, който ти е помогнал я със съвет, я с едно потупване по рамото.

Поръчах си пентакъл, за да мога да имам силата да заживея нормално. И ето вече няколко месеца аз не само се храня нормално, но и живея нормално. Съвършено нов човек съм, а това нямаше да се случи, ако Магда не ме беше накарала да повярвам, че ще се справя.

А. Филипов от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.