07.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Мъжът ми замина за Англия и там се ожени


Ние нямахме брак с него, но той заряза не само мен, но и детето

По-безотговорни и несериозни същества от мъжете няма! Като че ли съм урочасана – за втори път ми се случва да ме зарежат заради разни фльорци. Те си веят байрака, а аз стоя страдам. Да, ама този път не са познали! Нито той, нито майка му, дето се кълнеше, че това било временно и той щял да се върне, щото детето за него било всичко. Ами аз? Аз къде съм в цялата схема?

Магда ми обясни къде съм, всичко ми каза. И изобщо не съжалявам, че се допитах до нея, защото едно гадание може да те хване за косата и да ти измъкне главата над водата, така както се случи с мен. Защото аз бях тръгнала да се давя, не в буквалния смисъл, но все пак. Магда ми каза, че имам магия и че трябва да се изчистя, за да се спре с този лош късмет. Аз магия не знам какво е, никога не съм си и помисляла да правя магия на всичките онези, дето са ми навредили, но ето че има лоши хора, които се занимават с такива работи. Много ми стана криво, защото гадателката даже ми каза кой ми е направил магията и от гаданието стана ясно точно как ми е навредила тази магия. Аз си мислех, че близките хора не могат да постъпват така, но ето, че точно от най-близките си може да очакваш и най-гадните работи.

Сега ми е по-спокойно, защото си поръчах и пентакъл от Магда и никой с никакви магии не може да ми навреди. Имам си дете, имам си живот, той като няма акъл, да стои в Англия и да си мисли, че има живот с оная. При мен нещата ще стават още по-добре. И аз съм убедена в това, защото искам да е така и не искам нищо повече от предишния ми живот да се повтаря.

Нешка Димова от Асеновград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.