17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Зълва ми ми беше направила магия


Много е неприятно, когато лошото идва от най-близките ти

Ние със зълва ми живеем в една къща, един двор ползваме, децата си изгледахме на този двор, но това, което тя направи още не мога да го проумея.

Всичко тръгна откакто свекърва ми почина и остави нещата неоправени, та трябваше мъжът ми и девер ми да делят имотите. Те не че са много имоти, но като останат така недовършени нещата и най-добрите хора стават лоши и алчни. От тая делба ни се развалиха отношенията, въпреки че ние с мъжа ми никога нищо не сме искали, а и аз му казах на него както си е по закон така да бъде. Обаче последваха едни дела, които те заведоха, стана една сложна и объркана и се разминавахме по двора като пършинги.

Малко след делата, които ние спечелихме, всичко тръгна наопаки. Аз още тогава заподозрях нещо, но си викам да трая, че да не стане по-сложна обстановката. Обаче лошото в семейството ми беше като лавина – направо ни затрупваше. И тогава аз си викам, че трябва да намеря някоя врачка, гадателка някаква, която да ми каже как стоят нещата. Време нямам много, защото работя на две работи и намерих Магда в Интернет.

Голямо удобство. Не губиш време, не чакаш по опашки, че веднъж при един екстрасенс от Асеновград чаках осем часа и накрая нищо.

От Магда съм много доволна, защото развалихме с нея магията и сега нещата у нас са си по старому. А ония се изнесоха да живеят в къщата на майка й и много ни е спокойно и тихо. Навреме трябва да се действа с тия магии, че много вредят.

Цонка Василева от Кричим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.