29.11.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Успях да се освободя от грешния навик да се влюбвам в неподходящи


Гадателката Магда ми помогна да проумея истината за някои мои увлечения. Искам да кажа, че тази жена е нещо повече от ясновидка, тя е направо психоложка, защото познава отлично характера на хората.

Моят проблем беше прекалената ми доверчивост по отношение на мъжете. Както се пееше в една песен: Все попадам на неподходящи. Аз съм на 49 години от Горна Оряховица, но живея и работя във Велико Търново. Преподавател съм.

Имам голямо желание да създам семейство, да съм щастлива в личен план, да имам деца. Всичките ми колежки са омъжени, само аз не съм. Трябва да ви кажа, че никога не съм била прекалено взискателна. Аз съм толерантен и добър човек.

Исках да разбера от Магда дали някога ще срещна сериозен и добър човек, който да ме обича така, каквато съм, а не само да ме използва. Отговорът й много ме развълнува. От него разбрах и някои свои грешки. Но какво да правя, аз съм си така, доверчива.

Сега не ми остава нищо друго, освен да чакам и да се надява. Но трябва и да се подготвя за срещата с моя господин, за да не изпадна пак в онова състояние на глупава влюбеност. Този път съм убедена и имам твърдото уверение на Магда, че любовта няма да ме подмине.

Ростислава Филипова от Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.